2. marraskuuta 2014

Pyhäinpäivän touhuja..

Eilen pyhäinpäivänä pyhitettiin ihan kokonaan perheen juttuihin vaikka koti olisi huutanut imuria. Nukuttiin aamulla pitkään ja syötiin aamupala ihan rauhassa (todellakin rauhassa, arki niin hektistä). Aamupalan jälkeen mieheni innostui purkamaan Ikean Ektorp sohvan ja kannoimme sen yläkerran aulatilaan. Nyt voi aulatilassa katselle telkkaria makuuasennossa. 

Wanhan sivustavedettävä puusängyn väistyttyä pojan huoneesta olohuoneeseen pääsi se toimittamaan sohvan virkaa. Pojalle tuli hankkia uusi sänky. Tilasimme Ellokselta mustan rautasängyn. Haluttiin ehdottomasti täyspitkäsänky eikä enää mitään väliaikaratkaisuja. Sänky tuo kivasti wanhanajantunnelmaa.

Aamupäivästä kävin naapurin tuttaville tekemässä meikinopastuksia ja sen jälkeen kiiruhdin kotiin puuhastelemaan lasten kanssa ulos kera radiopuhelimien. Radiopuhelimilla on kiva leikkiä ulkona ja keksiä kaikenlaisia "roolileikkeja". Ulkoa tultua virittelimme pojan kanssa jouluvalot uuteen sänkyyn..

..pyykkinaruvalaisimiin pääsivät roikkumaan Mailegin mini-hiiri, poika-pupu & Rudolf-nalle. Possut ja Nisse-tontut odottelevat kuumeisesti joulusäkissään (hyvin olen onnistunut pidättäytymään jouluihanuuksista).

Suloinen orava vahtii oisin pojan unta. Orava on ostettu PIENESTÄ KAMARISTA.

Pieni potta rautasängun alla..(joka toimii kylläkin vain rekvisiittana).

Tänään poikien lähtiessä jääkiekkotreeneihin saimme tylleröisen kanssa huhkia kodin siistiksi. Olisin vaan kovasti toivonut pientä pakkasta siivouspäiväni kaveriksi. Aamulla maan ollessa raikkaan valkoinen lämpötila kohosi ja alkoi satelemaan vettä. Koti on taas hetken puhdas arkea varten.

Illalla teimme kokoperheen voimin pizzaa ja katsoimme pieni merenneito- elokuvan. Oiiiiii mikä ihana rakkaustarina se olikaan. Muistan että katsoin sitä useasti naapurini kanssa.

Ilta hiipi ja pienokaiset simahtivat..miltähän pojasta tuntuu nukkua isojen poikien sängyssä?!

Illalla jalkapalloon reippailemaan ja hakemaan virtaa tulevaan viikkoon jossa työpäiviä poikkeuksellisesti kuusi. Nautitaanhan vielä pyhäpäivästä! Ihanaa kun jaksatte aktiivisesti käydä lukemassa.

Sanna

6 kommenttia:

  1. Mukava uusi blogilöytö! <3
    Onpas todella kaunis rautasänky.
    Tervetuloa kurkkaamaan blogiini :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana rautasänky :) ja ihanat nuo pyykkipoika-valot, saako niitä vielä mistään hankittua?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pari vuotta sitten ostettu Sokokselta. En ole nähnyt missään :/

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Äiti & poika tykkää :) Elloksella paljon kivoja juttuja, hyviä hinta-laatu-suhteeltaan.

      Poista